Asiakaspalautteita

PARITERAPIA-ASIAKKAAT 

Tykkäämme kun olet noin aktiivinen ja reflektiivinen.

Ihanasti olemme päässeet asioissa eteenpäin Tarjan avulla, hänen rauhallinen kokenut tapansa toimia on auttanut meitä löytämään uudestaan toisemme. 

YKSILÖ TERAPIA-ASIAKAS

Sinun terapiassa tuli kohdatuksi, näkyväksi ja kuulluksi tulemisen olo. Sait välitettyä empatian ja läsnäolon tunnetta.  Osasit luoda myötätuntoisen, turvallisen ja luottamuksellisen tilan. Lähestyit hyvin kunnioittavasti ja arvostavasti ja kanssasi pystyi puhumaan hyvin kipeistäkin asioista. Onnistuin vapautumaan jo pitkään elämääni hallitsevista traumoista.

TYÖNOHJAUSRYHMÄ 

Saimme käsiteltyä vaikeita asioita ja saimme työhömme myös uusia välineitä. Erityisesti merkitykselliseksi koimme välineet joiden avulla pystymme suojamaan itseämme paremmin asiakkaiden traumaattisten kertomuksien vaikutuksilta. 

LYHYTERAPIA ASIAKAS 


"Tarja on ihan supertyyppi. Suosittelen superisti. En olisi uskonut, että vain 20 käyntiä ja olen kuin uusi ihminen. EMDR on kyllä superjuttu"

PERHETERAPIA-ASIAKKAAT

Ollaan saatu tosi paljon uusia välineitä ja huomaan perheen vuorovaikutuksen olevan aivan erilaista. 

Ihanan rauhallinen, vaikka meillä myrskyää. Tarja kestää kuunnella meidän ongelmia ja myös auttaa meitä eteenpäin hienosti. 

PARITERAPIA-ASIAKKAAT


Meille tuli lopulta ero, mutta saimme terapiassa käsiteltyä asioita niin hyvin, että olemme edelleen hyviä ystäviä. Ja näin ei olisi varmasti käynyt, jos emme olisi pariterapiassa käyneet. Tarjan kanssa opimme paljon taitoja joiden avulla pystyimme selviytymään hankalista tunteista, joita ero toi tullessaan. 

Varaa aika terapiaan tai ota yhteyttä matalalla kynnyksellä