Usein ajatellaan, että pariterapiaan tullaan yhdessä, mutta yhtä lailla parisuhdetta voi pohtia yksin. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä silloin, kun oma suhde mietityttää, mutta kumppani ei ole valmis keskusteluun tai terapiaan.

Blogi
Kirjoituksia arjen, ihmissuhteiden ja seksuaalisuuden kysymyksistä
Miksi parisuhteen rajat ovat tärkeitä ?
Parisuhteen rajat: Miksi ne ovat tärkeitä ja miten niitä kunnioitetaan? Parisuhde on kahden ihmisen välinen tärkeä suhde, joka vaatii jatkuvaa huolenpitoa ja selkeitä pelisääntöjä.
Parisuhde voi kohdata monenlaisia haasteita, mutta yksi turhauttavimmista tilanteista on, kun toinen kumppani on halukas hakemaan apua ja toinen ei näe tarpeelliseksi osallistua.
Voiko ilman seksiä olla parisuhdetta ?
Parisuhteista puhuttaessa seksi mainitaan usein tärkeänä osana. Mutta voiko parisuhde toimia hyvin ilman seksiä?
Kaikilla ihmisillä on oma tapansa olla seksuaalinen, ja joskus siihen liittyvät asiat voivat mietityttää tai aiheuttaa ongelmia.
Vältä kommunikaatiovirheet ja paranna parisuhdettasi – näin onnistut!
Kommunikaation merkitys parisuhteessa
Hyvä kommunikaatio on parisuhteen kulmakivi.Parisuhteen onnistuminen perustuu moniin tekijöihin, mutta yksi merkittävimmistä on kommunikaatio.
Miten kauan pariterapia kestää ?
Monet parit miettivät, kuinka kauan pariterapia kestää. Vastaus riippuu parista itsestään. Jokainen suhde on erilainen, ja myös haasteet vaihtelevat.
Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen elämää ja identiteettiä. Se liittyy läheisyyteen, nautintoon ja ihmissuhteisiin.
Miten valmistautua pariterapiaan ?
Pariterapiaan hakeutuminen on merkittävä askel kohti parempaa parisuhdetta. Se voi herättää monenlaisia tunteita – toivoa, jännitystä ja jopa pelkoa.
Mitä pariterapia on ?
Parisuhteessa jokainen kohtaa haasteita, mutta aina niistä ei selviä yksin. Pariterapia on tehokas työkalu, jonka avulla kumppanit voivat parantaa kommunikointiaan, ratkaista ristiriitoja ja vahvistaa suhdettaan.
Mistä tietää, että kannattaa erota ?
Parisuhteessa on tilanteita joissa, miettii olisikohan sittenkin parempi erota? Mistä sen tietää, että kannattaa erota vai kannattaako vielä yrittää tehdä asialle jotakin?